Reisorganisaties Mexico

Riksja Mexico, Belize & Guatemala

Neem een kijkje in de Mexicaanse keuken, letterlijk en figuurlijk! Tijdens je rondreis met Riksja Mexico zie je hoogtepunten, maar ga je ook van het gebaande pad. Kajak bij zonsopkomst over een felblauw meer, slaap een nacht bij een Mexicaans-Nederlands gezin en ga op zoek naar eeuwenoude Mayatempels in de jungle. Wij Mexico-fanaten delen graag onze persoonlijke tips met je.

bekijk alle reizen van Riksja Mexico, Belize & Guatemala Best geboekte reizen

Fox

De route van zowel onze groepsreis met Nederlandssprekende reisleider als onze individuele rondreis met diverse vervoerstypes voert van Mexico-Stad naar het schiereiland Yucatán. Met upgrade- en verlengingmogelijkheden in Playa del Carmen, comfortabel verblijf en volop inbegrepen activiteiten.

bekijk alle reizen van Fox Best geboekte reizen

Evaneos

Bij Evaneos kom je in contact met een lokale reisexpert, die helpt met het organiseren van je reis naar Mexico. Pas het programma aan jouw wensen aan en ontdek de eeuwenoude ruïnes, de schilderachtige natuur en de bruisende cultuur van Mexico. Onze lokale reisagenten weten alle ins en outs en staan voor en tijdens de reis voor je klaar.

bekijk alle reizen van Evaneos Best geboekte reizen

333travel

De mogelijkheden voor een rondreis door Mexico zijn eindeloos. Neem een duik in de indrukwekkende geschiedenis van dit prachtige en vooral kleurrijke land. Ontdek de eeuwenoude Maya cultuur, muzikale mariachi's, hagelwitte stranden en ongerepte jungle met verscholen tempels. Onze deskundige reisspecialisten voorzien je graag van een passend advies, zodat je dit land optimaal leert kennen. Ontdek alle mogelijkheden met ons compleet aanbod aan privé rondreizen naar Mexico.

bekijk alle reizen van 333travel Best geboekte reizen

Djoser

Djoser heeft een uitgebreid aanbod aan rondreizen door Mexico. Bij Djoser reis je op een actieve manier in groepsverband maar heb je ook genoeg vrije tijd. Bezoek o.a. de oude Maya tempels en traditionele stadjes als Campeche en San Cristóbal. Je rondreis door Mexico met Djoser sluit je af met een paar ontspannen stranddagen in Playa del Carmen.

bekijk alle reizen van Djoser Best geboekte reizen

Sawadee

Sawadee Reizen heeft een divers aanbod aan rondreizen door Mexico. Wil je in korte tijd kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten? Dat kan uiteraard! De rondreis wordt vaak afgesloten met enkele stranddagen in Playa del Carmen. Wanneer je een opzoek bent naar een ander soort rondreis door Mexico kun je bij Sawadee ook goed terecht, wat dacht je bijvoorbeeld van een rondreis per fiets?

bekijk alle reizen van Sawadee Best geboekte reizen

ANWB Vakantie

ANWB Vakantie heeft een uitgebreid aanbod aan rondreizen door Mexico. Ervaar het rijke verleden tijdens een rondreis door Mexico, je kiest er zelf voor of je individueel of in een groep reist. De diverse landschappen, bergen, tropische regenwouden en witte stranden zullen diepe indrukken achterlaten. ANWB Vakantie regelt de rondreis door Mexico in de puntjes, waardoor jij alleen maar hoeft te genieten.

bekijk alle reizen van ANWB Vakantie Best geboekte reizen

Vamonos Travels

Mexico is een van de meest veelzijdige landen van Centraal-Amerika. Duik in het rijke verleden van de Maya’s en de Azteken, geniet van de kleurrijke steden Oaxaca en San Cristóbal en kom tot rust op een van de vele stranden van Yucatán. Of u nu met de auto of met de bus het land wilt verkennen; Vámonos Travels weet van de sombrero en de rand om uw rondreis tot een succes te maken.

bekijk alle reizen van Vamonos Travels Best geboekte reizen

Ontvang de leukste Mexico reisroutes

Ga jij op rondreis door Mexico of wil je inspiratie opdoen? We helpen je op weg met het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden en activiteiten; ontvang nu de mooiste reisroutes door Mexico.

Reisroutes Mexico

Je reis begint op MiddenAmerika.nl

Vanaf Nederland vlieg je naar Mexico Stad of Cancun en kan je rondreis door Mexico beginnen! Voordat je op rondreis door Mexico gaat, is het handig om te bedenken welke reissoort het best bij jou past. Geef jij het plannen liever uit handen, dan is een groepsrondreis een goede keuze. Naast het binnenlands vervoer zitten er meestal ook vliegtickets en excursies bij een rondreis door Mexico inbegrepen.

Welke Mexico rondreis kies jij?

Veel mensen kiezen ervoor om een individuele rondreis of een reis op maat door Mexico te maken. Bij de eerste optie ben je meestal wel gebonden aan een vooraf vastgesteld programma, maar ben je niet afhankelijk van een groep vreemden.

Bij een reis op maat kun je je laten adviseren door een Mexico specialist die je helpt bij het samenstellen van jouw droomvakantie. Pas een bestaande reis aan of stel er een samen en maak een rondreis door Mexico die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Hoogtepunten van het rondreizen door Mexico

Er zijn verschillende routes mogelijk wanneer je gaat rondreizen door Mexico. De meeste komen wel langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het land. Onderweg zie je zinderende woestijnen, verborgen mayatempels, paradijselijke stranden en gezellige plaatsjes. Combineer de leukste bezienswaardigheden om je Mexico rondreis onvergetelijk te maken.

Maak de mooiste reizen door Mexico

Tijdens het reizen door Mexico zie je pas hoe gevarieerd het land is. Begin in Mexico Stad, waar je het heiligdom Basilica de Guadelupe ziet. Vanuit hier reis je naar de indrukwekkende ruïnestad Teotihuacan en beklim je de Piramide de La Luna.

Andere bezienswaardigheden die je op je reizen door Mexico niet mag overslaan zijn de lange surfstranden van de Oaxacakust, het dorpjes Santiago de Tequila, waar je deze nationale drank kunt proeven en de uitkijkpunten van Guanajuato.

Reviews Mexico

Dagje Playa del Carmen city (bezocht in juni 2022)

Review geschreven door Helma Louwrenssen op 30 juni 2022

Dagje samen met me man naar Playa del Carmen city geweest we zijnmet de taxi gegaan dat koste 150 pesos heen en 150 pesos terug het was er erg druk en heel erg warm vond het er wel gezellig maar wat ik minder fijn was het aandringen elke keer vragen of je iets wilt kopen en dat je in de winkel wilt kijken

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Steden of plaatsen
9 Locals
9 Veilig
9 Natuur
9 Stranden
9 Klimaat
Ultieme tip: Beter pesos vanuit Nederland meenemen
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Praktische tips

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
MiddenAmerika.nl kenner
Reis van de maand
Self-drive van groen Costa Rica naar paradijselijk Panama - va € 1430
Self-drive van groen Costa Rica naar paradijselijk Panama

19-daagse autorondreis

  • Je zoekt de natuur op in de prachtige parken van Costa Rica
  • Breng drie dagen door op de paradijselijke eilanden van Panama!
Bekijk reis